Алгоритм виконання спільного проекту
на тему«Формування кодексу професійної культури»
Професія «Кухар-кондитер»
1. Значення слів «кухар», «кондитер».
Їх походження, історія.
Відомості про перших кухарів (що входило в їх обов’язки).
2. Відомі кухарі: -
України
-
СНД
-
Європи
-
Світу
3. Конкурси, номінації в
країні, в світі.
4. Досягнення відомих
кухарів.
5. Особливості національних
кухонь.
6. Цікаві блюда-шедеври.
7. Професійні таємниці.
8. Професійна етика.
9. Національна українська
кухня:
-
Типові українські продукти харчування,
-
Основні блюда,
-
Типові українські приправи,
-
Типовий український посуд,
-
Правила сервування українського столу.
10.
Історія та національні особливості головних страв (план):
-
Вік існування блюда, історія створення;
-
Основні компоненти;
-
Правила подачі на стіл (особливості);
-
Правила нервування блюда;
-
Регіональні особливості приготування блюда;
-
Цікаві історії, факти;
-
Гумор;
-
Фото;
-
Малюнки;
-
Література.
11.
Де можна навчатися цій професії, підвищувати кваліфікацію
Які професійні звання, нагороди, ступені можливо отримати.
12.
Професійна самоосвіта.
13.
Професійна термінологія та мова.
14.
Поведінка за конкретних професійних обставин.
15.
Професійна честь і гідність.
16.
Професійні свята.
17.
Професійна техніка безпеки.
18.
Інтер’єри сучасних кухонь.
19.
Сучасне промислове та побутове обладнання.
20.
Моделі професійного одягу.
21.
Професійна гігієна, косметологія.
22.
Профілактика професійних захворювань.
23.
Випускники училища.
24.
Дані центру зайнятості.
25.
Зустрічі з людьми цієї професії.
26.
Професійні об’єднання (асоціації, профспілки, клуби,
культурні та громадські організації)
27.
Конкурс учнівських творів.
28.
Анкетування учнів.
29.
«Мої здобутки».
30.
Художня та публіцистична література.
31.
Засоби масової інформації.
32.
Художні та документальні фільми.
33.
Живопис.
34.
Пісні.
35.
Поезія.
Комментариев нет:
Отправить комментарий